People

Vi har mere end 30 års erfaring

KSE-EL ApS er en autoriseret elinstallatør, som har eksisteret siden 2019. Vi er i dag 15 medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at levere den bedste service til vores kunder til faste og billige priser. Vi hører hjemme i Haslev, men selvom du ikke bor i Region Sjælland, så tilbyder vi vores services I hele Danmark .

Vores vision er altid at levere den bedste service og imødekomme vores kunders behov – uanset hvad det måtte være. Vi sætter os ind i hver kundes udfordring, så du føler dig tryg ved vores arbejde, og vi sikrer, at du som kunde er i centrum gennem hele processen. Vi er hele tiden klar med vejledning og besvare dine spørgsmål.

Vi ved, at der er nogle, der har fordomme om håndværkerbranchen, og dem har vi ambitioner om at gøre op med. Det betyder, at vi kommer til tiden. Vi laver faste, billige tilbud. Vi bliver til, vi er færdige. Og så laver vi et stykke kvalitetsarbejde, hvis vi selv skal sige det. Vi har nemlig stor erfaring med el-arbejde, og vi står altid klar til at løse dit problem – ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille.